Organisatie


Masterly The Hague is een initiatief van
Uniquole en Hoogsteder Museum Foundation

Nicole Uniquole (concept / curator info@uniquole.nl) is bekend van haar spraakmakende tentoonstellingen zoals Dutch Design - Huis van Oranje in Paleis Oranienbaum, Royal Showpieces in Paleis Het Loo en Masterly © - Nederlands Paviljoen tijdens de Salone del Mobile in Milaan.

Willem Jan Hoogsteder is eigenaar van de internationaal gerenommeerde kunsthandel Hoogsteder & Hoogsteder en is gespecialiseerd in Hollandse en Vlaamse meesters uit de 16e, 17e en 18e eeuw. Willem Jan Hoogsteder is bij het grote publiek bekend als een van de specialisten die meewerkt aan het programma 'Tussen kunst en kitsch'. Hij ondersteunt Masterly The Hague met de Hoogsteder Museum Foundation.

Emilie den Tonkelaar (kunsthistorische programmering en corporate partners) studeerde kunstgeschiedenis en specialiseerde zich in prent-, teken- en schilderkunst van de Gouden Eeuw. Ze is sinds 2009 werkzaam bij Hoogsteder & Hoogsteder als specialist Oude Meesters en organiseert tentoonstellingen voor de Hoogsteder Museum Foundation.

Claudine Taudin Chabot (educatie en organisatie) heeft kunstgeschiedenis en erfgoedstudies gestudeerd in Leiden en Amsterdam. Tijdens de openstelling van Paleis Huis ten Bosch in 2016 had ze het grote voorrecht rondleidingen door de Oranjezaal te mogen geven. Sindsdien werkt ze bij Hoogsteder & Hoogsteder.

 

CONTACT
Organisatiebureau Masterly The Hague
Lange Vijverberg 15
2513 AC Den Haag
+ 31 (0)70 361 55 75
info@masterlythehague.com


STICHTING MASTERLY THE HAGUE:

COMITE VAN AANBEVELING


RAAD VAN ADVIES

BESTUUR