inschrijfformulier editie 2019

 

Scroll naar beneden voor het formulier.

Tijdens het festival kan direct aan particulieren, winkels, musea en verzamelaars verkocht worden (geen commissie). Tijdens de avondopenstellingen worden VIP events georganiseerd voor bedrijven en verzamelaars. 

Wilt u als ontwerper, kunstenaar of fotograaf onderdeel zijn van Masterly The Hague 2019 en gekoppeld worden aan een toonaangevend historisch werk dan kunt u inschrijven via onderstaand inschrijfformulier. 

U ontvangt na inschrijving zo spoedig mogelijk bericht. Inschrijving is geen garantie voor deelname. Alle inschrijvingen worden beoordeeld op kwaliteit en de noodzaak een sterke inhoudelijke connectie te kunnen maken met een historisch schilderij. Er is een beperkt aantal plaatsen in de historische locaties beschikbaar. 

Aan het event Masterly The Hague 2019 kan worden deelgenomen door:

Voor deelname aan Masterly The Hague wordt een eigen bijdrage gevraagd van 1.250,- euro (ex btw).*

* Voor bedrijven en galeries bestaat de mogelijkheid om in samenwerking met de curator een eigen kamer in te richten en te stylen. In het Museumkwartier zijn hier enkele toplocaties voor beschikbaar. Prijzen vanaf 7.500,- euro. Na inschrijving ontvangt u bericht van de curator en wordt deze mogelijkheid met u doorgesproken. 

Deelnemersvoorwaarden Masterly The Hague 2019
 

Verplichte velden zijn aangegeven middels *)